21 Nisan 2009

...

sabah neşeyle uyanıp tüm gün etrafa gülücük saçarak dolaşırken bir anda bir şey oluyor ve o sihir çözülüyor sanki... içime bişey oturuyor...yalnızlık, hüzün kaplıyor...bunun adı ne bilmiyorum. tanımlayamadığım duygulardan biri.

1 yorum:

DoGaN dedi ki...

"her şeyin iyi gittiğini sanıyorsun, iyiyim, düzeliyorum, daha iyi olucam, atlatıcam diyorsun... bak nasıl da gülümsüyorum, her kötü olan şeyin aksine içim kıpır kıpır diyorsun. ama sonra birdenbire bişi oluyor. bir şarkı, bi ses, bi koku, bi söz... ya da zaman ve mesafeler birikip birikip bi anda vuruyor. darmadağın uyanıyorsun, darmadağın oluyorsun!
acı çekerek özlüyorsun...üzülüyorsun...
bundan kaçış yok."

İşte bu yaazın..tam olarka seni hüzüne sürükleyen duygu bu...

Senin derdin bu duygudan nasıl kurtulacagını bulmak olmalı..Tabi bu aranark buluancak birsey degil tecrübe işi..

Bi film var adı "Mr. Brooks". Bruce Wills oynuyor..Orda Bruce Wills'in iki kişiliği var ve bunlar kendie aralarında olayları tartısıyorlar konusyorlar falan filan...İşte sende kendinde ikinci bir ikişilik olusturup bu olayları konusmalsın nasıl boyle oldum ne yaparsam duzelrim...Biraz sacma geliyor kulaga ama ben boyle boyle buldum kendi ilacımı..İçimdeki ikinci kişiliği cok seviyorum her konuda bana akıl veriyor beni yonlendiriyor objektif olmamı saglıyor...

Akıl hastasıymıyım ne ?

İzlemdiysen mutlaka izle filmi...

Pages - Menu

Popular Posts

takip edenler

Blogger news

Blogroll

About

Blogger templates

Kişisel web sitesi Kişisel web sitesi